lørdag 13. september 2008

Jeg blir så forbanna!!

Nå raser flaggdebatten rundt 17 mai igjen...den nyvalgte Khalid Mahmood vil ha med en setning i loven som sier at det ikke er forbud mot andre flagg i 17 mai toget...
Jeg kan bare ikke fatte og begripe hvorfor man i det hele tatt foreslår noe sånt...hvorfor denne debatten egentlig finner sted! De snakker om å respektere alle nasjoner og at alle må få vise hvem de er og bla bla bla.......men hva med respekten for det Norske flagget....det Norske folk!!
17 mai er en dag hvor vi feirer Norge og det Norske flagg!! Hvorfor i helvete skal man da tillate at folk flagger med hva som helst i toget! Hvis man har så enormt behov for å vise sin identitet og flagge med sitt flagg så har man 364 andre dager å gjøre det på!!
17 mai toget i fjor viste egentlig barna i toget at de ønsket å flagge med det Norske flagg..dermed skjønner jeg ikke hvorfor denne debatten ruller igjen! Hvordan kan man egentlig velge en person som leder for 17 mai komiteen som har så lite respekt for det 17 mai står for...

ååååååååååååååååååå!!!!!!

2 kommentarer:

Evesie sa...

När du fyller år nästa gång tänker jag minsann baka en tårta till MIG och köpa presenter till MIG för du ska minsann inte få fira din dag själv!
Det är ju ungefär så det blir... jag är helt enig med dig
Vifta med sina flaggor kan väl alla svenskar, pakistanier och bulgarer göra på SINA nationaldagar.

Kristin sa...

Bra sagt eva:) Takk!